Spectrum Ensemble със самостоятелен концерт за първи път на пловдивска сцена

Константин Бейков, Янко Янков, Атанас Кулински, Боряна Йорданова и Весела Морова ви понасят в едно магично пътуване из света на акапелната музика

0
Spectrum Ensemble

Spectrum Ensemble е единствен по рода си български вокален ансамбъл, чийто репертоар съвместява поп и джаз в сложни многогласни обработки на фолклорни пиеси и песни, изпълнени изцяло без инструментален акомпанимент.

От създаването си през пролетта на 2012 досега, групата развива своята артистична и концертна дейност, като засвидетелства своето място на професионалната музикална сцена у нас. Различните експериментаторски търсения без ограничения в жанровете, показани на високо изпълнителско ниво, описват техния стил и характер – хармония от човешки гласове, която въздейства емоционално на всеки, който е способен да чуе и почувства красивото в акапелното пеене.

В програмата са включени популярни джаз и соул песни в авторски аранжименти, фолклорни теми и оригинални композиции, обработени в съвременен стил от Атанас Кулински, Янко Янков и Константин Бейков.

Място: Радио Пловдив

Начало: 19:00 часа

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.