YouTube свали Пловдив 2019 заради авторско право

0
184
YouTube свали Пловдив 2019 заради авторско право
Снимка: Забелязано в Пловдив

YouTube свали клипа за откриващата церемония на Пловдив – Европейска столица на културата 2019, поради нарушаване на авторско право.

Първи за случващото споделиха колегите от Забелязано в Пловдив. Новината е на път да се превърна в бурно обсъждаща тема. Заради огромното количество средства инвестирани в откриващата церемония.

От откриването си Европейската столица е на път да бъде най-горещата тема на разговор в България. Не само заради средствата, които бяха похарчени, но и заради скандалите около тях.

Само времето ще покаже, дали Фондацията ще успее да откликне на очакванията на гражданите. Но за да се случи това е необходимо по всички спорни теми да се покажат документи.

За момента няма офицално становище от Фондацията, каква е причината за свалянето на клипа от YouTube. Според дискусията в социалните мрежи става на въпрос за нарушаване на авторско право.

Авторското право върху дадени събития се обезпечава от организаторите, споделиха запознати с YouTube. Към момента според разпространените документи за изразходвани средства всичко е заплатено.

В представените разделения по пера на разходите са заплатени всички авторски права. Дали наистина е така очакваме да разберем. Към момента за съжаление няма да можем да се насладим отново и отново на грандиозното откриването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 в YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=Y2oQEtrOK1Y – линк към видео

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.