Заснеха НЛО над Пловдив

Пловдивчанин засне НЛО над Пловдив, висящо над града близо един час. На видеоклипа, направен снощи, се забелязва голяма светеща точка в небето, която стои на едно място доста дълго време, но не е звезда, самолет или спътник.

Според авторът на видеоклипа Кевин Боев, яркият обект изведнъж излетял с огромна скорост нагоре и се изгубил в тъмното небе.

Малко по-късно обаче мистериозното НЛО отново се появило на небосклона, което провокирало младежа да направи и втори видеоклип на неидентифицирания летящ обект.

Двата записа бяха публикувани във Facebook групата Забелязано в Пловдив и предизвикаха множества от предположения и коментари.

„Обикаляше там около час може би… Явно са търсили нещо “колегите.”… Точно преди 4 минути се изстреля рязко към космоса без какъвто и да е шум…“, пише авторът под първия клип.

Ето и част от коментарите:

“Не знам, но не е звезда, нито самолет. Няколко минути светеше силно, после по-слабо и е много жълто…откроява се от цялото небе.”

“Ще се посрамим на едно ново ниво, не пред чужденците, а пред цяла нова планета”

“Добре де това нещо, което никой не знае какво е, защо прави такива неща ся изстрелва се в космоса и се появява пак и виси цял час там,?!?! Няма логика”

“Като те видяха, че ги снимаш и замръзнаха ??? Я ги глей ти, на звизди ш ми се праят тез…”

“Тва е Тотев играе си с хората, за да ги е страх…”

“Сигурен ли си, че обектът се движеше наистина?”

“Предишната вечер и аз го забелязах, движеше се покрай луната и изведнъж изчезна… първоначално мислех, че е просто ярка звезда.”

“Почти всяка вечер наблюдавам такива светлини от Кючука посока летището.”

Когато за пръв път видиш сателит 🙄🤔”

НЛО е забелязано днес над Пловдив?

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Заснеха НЛО над Пловдив (Видео)
5 от общо 5 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!