Заснеха НЛО над Пловдив

Пловдивчанин засне НЛО над Пловдив, висящо над града близо един час. На видеоклипа, направен снощи, се забелязва голяма светеща точка в небето, която стои на едно място доста дълго време, но не е звезда, самолет или спътник.

Според авторът на видеоклипа Кевин Боев, яркият обект изведнъж излетял с огромна скорост нагоре и се изгубил в тъмното небе.

Малко по-късно обаче мистериозното НЛО отново се появило на небосклона, което провокирало младежа да направи и втори видеоклип на неидентифицирания летящ обект.

Двата записа бяха публикувани във Facebook групата Забелязано в Пловдив и предизвикаха множества от предположения и коментари.

„Обикаляше там около час може би… Явно са търсили нещо “колегите.”… Точно преди 4 минути се изстреля рязко към космоса без какъвто и да е шум…“, пише авторът под първия клип.

Ето и част от коментарите:

“Не знам, но не е звезда, нито самолет. Няколко минути светеше силно, после по-слабо и е много жълто…откроява се от цялото небе.”

“Ще се посрамим на едно ново ниво, не пред чужденците, а пред цяла нова планета”

“Добре де това нещо, което никой не знае какво е, защо прави такива неща ся изстрелва се в космоса и се появява пак и виси цял час там,?!?! Няма логика”

“Като те видяха, че ги снимаш и замръзнаха ??? Я ги глей ти, на звизди ш ми се праят тез…”

“Тва е Тотев играе си с хората, за да ги е страх…”

“Сигурен ли си, че обектът се движеше наистина?”

“Предишната вечер и аз го забелязах, движеше се покрай луната и изведнъж изчезна… първоначално мислех, че е просто ярка звезда.”

“Почти всяка вечер наблюдавам такива светлини от Кючука посока летището.”

Когато за пръв път видиш сателит 🙄🤔”

НЛО е забелязано днес над Пловдив?

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

1 КОМЕНТАР

  1. През 2011 успях да заснема такъв обект над Пловдив с 200мм обектив (толкова имах навремето). За съжаление не мога да ви оставя линк. Формата ви за коментар не го позволява. Не позволява и поставянето на запетаи. Странно е.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.