„Зелена работилница” организира благотворителен базар в помощ на кампанията „Искам бебе”

0
Зелена работилница

Екипът на „Зелена работилница” стартира поредица от събития с благотворителна насоченост. Те ще бъдат под формата на базар с разнообразни стоки – книги, дрехи, аксесоари. Събраните суми ще бъдат дарени на различни неправителствени асоциации и фондации, помагащи с реални действия на нуждаещи се групи.

„Зелена работилница” е първото изцяло безглутеново заведение в Пловдив и третото в страната. То е сбъдната мечта на три студентки от ПУ „Паисий Хилендарски”- Йоанна, Таня и Иванина. Днес, вече сбъднали мечтата си, момичетата подемат сериа от благотворителни инициативи, с които да подпомогнат нуждаещите се.

„Ние твърдо вярваме, че  можем да обединим усилия и да направим нещо добро.
Защото промяната идва от самите нас!! Ние вярваме в това и ви каним да се присъедините към нас, за да успеем да помогнем на още повече добри каузи.”- Споделят от екипа на „Зелена работилница”
Второто събитие от поредицата е в подкрепа на фондация “Искам бебе”. То цели да събересредства и да вдъхне надежда на младите семейства, които копнеят за дете. Екипът на „Зелена работилница”  твърдо застава зад тази кауза и вярва, че в България могат да се раждат все повече здрави и щастливи дечица.

„Ние сме тези, които можем да променим ситуацията и да допринесем това да се случи, макар и с малко”- допълват от „Зелена работилница”

Благотворителният базар ще продължи до утре, 18 октомври 2018-та година. Ще откриете „Зелена работилница” на улица Булаир 1 А.

  • Plovdiv Town- град Пловдив

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

„Зелена работилница” организира благотворителен базар в помощ на кампанията „Искам бебе”
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!