den_na_zemqta

 

Младите хора от Асоциацията на студентите по Дентална медицина, Сдружение Аз обичам Пловдив и PlovdivTown – град Пловдив се объщаме към Вас, нашите читатели, да ни помогнете в откриването на място, което да почистим на 22.04.2018 година.

Инициативата “Мисли Зелено” се организира ежегодно от Българската асоциация на студентите по дентална медицина (БАСДМ), като от две години тeхни партньори са и Сдружение Аз обичам Пловдив. Идеята на организаторите от БАСДМ е да се популяризира иницативата сред хората от практиката им и да се мисли освен за стоматология и за града, в който учим. Желанието е да се стимулират повече хора за опазването на чистотата в града ни.

den_na_zemqta4

От Аз обичам Пловдив участват за втори път, като партньори на БАСДМ, защото вярват, че личният пример е пътя към мотивирането на повече хора да превръщат града в по-добро място за живеене. Мисията на организацията е да създава и подкрепя благородни каузи и граждански инициативи, които спомагат Пловдив да бъде достоен европейски град, не само като Европейска столица на културата 2019-та, но и притегателен център за спортни, туристически и исторически мероприятия за напред.

Датата 22-ри април не е избрана случайно, като инициативата е вдъхновена от Международния ден на земята. Една мечта на Джон макКонъл, която днес обединява над 500 000 милиона души по света в над 180 държави, съпричастни към бъдещето на нашета планета.

Затова ние от PlovdivTown – Пловдив град заставаме зад инициативата и подкрепяме всички добри начинания, които спомагат да бъдем по-човечни към обществото и по-отговорни към чистотата на природата.den_na_zemqta1

Най-важната задача се пада на Вас,нашите читатели – да ни помогнете да открием място, което заедно да превърнем в приветливо място за почивка и туризъм.

Затова включете се в нашата анкета и заедно да направим Пловдив едно по-чисто и приятно място за живеене.

Може да гласувате в нашата анкета за мястото, което желаете да почистим или да добавите Вашата локация от тук
https://facebook.com/events/451745218603031/

 

 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.