Хисаря

Никой не знае какво му е писано. Дори животът да върви с пълна пара, никога не знаеш кога съдбата ще се извърне и ще те изправи пред предизвикателство. За жалост, нещастията се случват и ние нищо не можем да направим по въпроса. Но можем да помогнем след това.

В късните часове на 26-ти октомври в село Старо Железаре избухва пожар, който поглъща две къщи, както и постройките към тях. Причините за пожара не са уточнени, но се смята, че виновникът е късо съединение. Пострадали няма, но семейство остава буквално на улицата след инцидента.

Хисаря

Хисаря

Възрастна жена, дъщеря ѝ и двамата ѝ сина буквално няма къде да живеят. Поради тази причина кметът на Община Хисар инж. Пенка Дойкова ще настани семейството в общинско жилище до една седмица. По закон те могат да останат в него в рамките на две години, с надеждата до тогава домът им да бъде възстановен. А това е трудна задача, защото всичко в него изгаря.

Но макар трудна, задачата не е невъзможна ако зад нея се обединят достатъчно хора. Вече тръгна дарителска сметка в помощ на семейството, а в селото и в Хисар на различни пунктове са поставени дарителски кутии. Добродетели вече са дарили неща от първа необходимост като дрехи, обувки и електроуреди като готварска печка, пералня, хладилник, конвектор за отопление, посуда.

Да изгубиш домът си, който си изградил с двете си ръце и със собствените си мечти е незаслужено наказание. в такива моменти човек се чувства сам. Нека покажем на семейството, че не са сами като им помогнем.

Хисаря

Хисаря

Ние от Plovdiv Town се обръщаме с призив към вас, гражданите на Пловдив и всички, до които достигне този материал – ако можете да помогнете с нещо, дори и с малко, не се колебайте. За целта може да се свържете с по-голямата сестра на братчетата Милена Динкова на телефонен номер 889015549 или да изпратите вашите помощи на:

Дарителска сметка: IBAN: BG41FINV91501017146917
Титуляр на сметката: Милена Иванова Динкова

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.