Район „Централен“ се подготвя за Великденските празници

Кметът Георги Стаменов благодари за инициативността на деца и педагози и пожелава на всички жители на района светли празници

0

Детските заведения в район „Централен“ отбелязват настъпващите Великденски празници в духа на българските традиции. С помощта на педагозите малчуганите подготвят Великденска украса и боядисват яйца, като също така по занимателен начин се запознават с християнските обичаи за празника.

Детска ясла № 18 “Вълшебно детство”, Детска ясла № 30 “Приказен свят”, №10 “Детска ясла на мечтите” и Детска ясла №17 “Детски смях” изпратиха снимки на районната администрация, за да покажат своето старание и креативност. Великденски заек, щъркел – вестител на пролетта, пъстри яйца, цветни рисунки на цветя и животни: всички те присъстват в творчеството на децата.

Velikden

 

„Централен“ напомня, че в района се намират първите ясли, на които кметът Георги Стаменов заедно с партньори монтира видео наблюдение през 2017г.
„Светли и щастливи празници пожелавам на всички деца и техните родители! Бъдете здрави.“, отправи своя поздрав г-н Стаменов.

Администрацията продължава да събира снимки на „Най-красивата градинка“ в „Централен“: регламентът може да бъде прочетен на сайта на района, краен срок за кандидатстване е 23.04.2018г.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.