Спайдърмен в Пловдив PlovdivTown

Спайдърмен е един от най-обичаните супергерои в цял свят. Милиони деца искат да приличат на студента Питър Паркър, който е ухапан от паяк и получава супер сили. Поредицата на Марвел, която е екранизира в множество филми и анимирани сериали безпорно е сред най-популярните комиксови истории.Спайдърмен в Пловдив PlovdivTown

Ще зарадваме всички български фенове на Спайдърмен с новината, че той се намира в България и то не къде да е, а в Пловдив. Вчера през деня пловдивчанката  Ема Енчева е забелязала човека-паяк до оградата на Търговската гимназия в Пловдив.

Спайдърмен в Пловдив PlovdivTown

До момента няма яснота каква е причината за посещението на супергероя в Пловдив. Подозираме, че е дошъл на специална мисия, за да се справи с критична за града ни ситуация. Може и да преследва някой от злодеите, които се опитват да разрушат планетата. Не можем да изключим и възможността да е научил за усърдието на учениците от Търговската гимназия и да е дошъл, за да ги поздрави.

Логичните предположения по въпроса са много и идват от всички страни. Наш читател изрази сериозната теза, че Спайдърмен е тук, за да ни спаси от нечуваното нападение на мирисливки, което тормози пловдивчани цяло лято. В трето мнение пък се твърди, че той е голям фен на изкуството и дошъл в Пловдив, за да разгледа бъдещата Европейска столица на културата.

Спайдърмен в Пловдив PlovdivTown

Мнения много, всичките солидни и със своите сериозни аргументи. Ще се опитаме на по-късен етап да разнищим цялата история и да стигнем до истината. Имаме сериозното намерение да се опитаме да открием Спайдърмен, докато е още в града ни и да го разпитаме по-подробно. Ако не сме успяли, то ще е, защото сме се забавили в кабинета на психиатъра, който посещаваме редовно. Така е! Кълнем се!Спайдърмен в Пловдив PlovdivTown

Ако някой има информация за местоположението на Спайдърмен, ще се радваме да се свърже с нас, за да го интервюираме.

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Спайдърмен се приземи на Търговската гимназия в Пловдив
4.5 от общо 15 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!