Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители

Спаси Живот Дари Любов е неправителствена организация с нестопанска цел занимаваща се със спасяване на бездомни животни от дълги години

0
Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители
Снимка: Спаси Живот Дари Любов
Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители
Снимка: Спаси Живот Дари Любов

Спаси Живот Дари Любов е неправителствена организация с нестопанска цел занимаваща се със спасяване на бездомни животни от дълги години, която разчита на себе си, помощта на доброволци и дарители. Всеки ден имаме ново попълнение и нов случай, все по-трудно се справяме както физически така и финансово да обгрижваме всички кучета и котки. Съвсем скоро започнахме и изграждането на спасителен център, защото е почти невъзможно да намираме приемни домове.

Отдавна искаме да го направим, но както при повечето НПО са ни липсвали финансови средства. Вече сме в безизходица, все по-трудно се справяме с приемните домове и прибирането на животинките.
Решихме го и започнахме!
Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители
Снимка: Спаси Живот Дари Любов

Събрахме пари от всички членове на сдружението и за последните два месеца имаме на лице следното:

Наехме дългосрочно земя, която е в непосредствена близост до гр.Пловдив, изравнихме терена,изкопахме основите,закупихме материали за оградата и започнахме с нейното полагане ,благодарение на приятел се справихме и с направата на метална врата,закупихме един гаража, а другият ни е от дарител който трансформирахме в “спалня”за кучовци.

От тук нататък ни е необходима вашата помощ, за да изградим навеси и дворчета, да закупим къщички, чакъл, слама и винил. Нека заедно изградим един защитен, сигурен и уютен дом за четириногите ни приятели, домът който те заслужават.

Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители

Вярваме,че мечтите стават реалност.
Можете да ни помогнете като:
– препоръчате страницата ни на приятел и помолите и те да направят същото
– споделяте постове за даден артикул на вашата лична страница
– ако имате приятел собственик на магазин или фирма да го помолите да оставите кутия за събиране на дарения
– пазарувате от нашия базар.
– дарявате ненужни лични вещи на търг в помощ на животните

Можете просто да направите дарение под формата на парична сума или чувалче храна. Всичко което дарите от сърце е добре дошло. Те ще го оценят.

Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарителиСпаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарителиСпаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарителиСпаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарителиСпаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.