Лекси
Лекси

Веригата супермаркети лекси отпразнува седми рожден ден на магазина, намиращ се на булевард Марица 19. Всички клиенти на магазина бяха почерпени с лакомства, балони и други изненади, с които се почувстваха част от празника на любимата си верига.

Веригата стартира своята дейност през февруари 2007-ма година, когато врати отваря първият магазин, намиращ се на булевард Пещерско шосе 78 . Днес магазините от веригата са вече три. Богатото разнообразие и качеството на продуктите са причината супермаркети Лекси да се утвърдят и превърнат в предпочитана марка за голяма част от пловдивчани. Супермаркети Лекси разполагат със собствени транжорна, сладкарски цех и пекарна. Благодарение, на които предлагат всеки ден прясно месо, риба, вкусни хлебчета, както и разнообразни торти, пасти и сладкиши правени на място.

От компанията подготвят много нови въведения и продукти, които ще бъдат съобразени с променящите се нужди и желания на пловдивския клиент.

През 2019 година супермаркети Лекси ще отбележат своята дванадесет годишнина, когато за всички клиенти на веригата ще има множество изненади и промоции.

 

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Супермаркети Лекси празнуват рожден ден
5 от общо 1 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!