С голям концерт в “Цар-Симеоновата” градина Пловдив казва „Не на наркотиците!“

Инициативата има за цел да покаже една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците

0
206
Tsar-Simeonova gradina

Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център – Пловдив, организират концерт с доброволци от младежки организации, млади таланти и професионални изпълнители под надслов „Изборът е Твой – живей, мечтай, обичай!” в кампанията на общинската структура „За да успеем, първо трябва да повярваме, че можем!”. Концертът ще се проведе на 26-ти юни по случай Международния ден за борба с наркотиците.

Събитието, което ще се проведе в “Цар-Симеоновата” градина от 17:00 ч. до 21:00 часа, ще бъде открито от председателя на Общински съвет по наркотични вещества Живка Йовчева.

Със своето участие младежите ще заявят съпричастност в борбата с психоактивните вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.

Инициативата има за цел да покаже една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците.

Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център – Пловдив, поема нелеката отговорност да мобилизира, подкрепи и вдъхнови хората от различни възрастови групи и социални съсловия, да предприемат действия срещу употребата на наркотици.

Ежегодният концерт е под патронажа на кмета на Община Пловдив инж. Иван Тотев.

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.