Белият дом остана без храна, Тръмп поръча McDonald’s

Белият дом остана без готвачи заради блокадата на правителството и на президентът на САЩ Доналд Тръмп му се наложи да поръча хамбургери и картофки от Макдоналдс

0
Белият дом остана без храна, Тръмп поръча McDonald's
снимка "Блиц"

Белият дом остана без готвачи заради блокадата на правителството и на президентът на САЩ Доналд Тръмп му се наложи да поръча хамбургери и картофки от Макдоналдс, както и пици за гостите си, предава BBC. 

Белият дом остана без храна, Тръмп поръча McDonald's
снимка “Блиц”

Американският лидер прие победителите в колежанското първенство по американски футбол Клемсън Тайгърс с думите: „Имаме пици, имаме 300 хамбургера, много, много пържени картофки, нашата любима храна“.

„Искам да видя какво ще остане, когато си тръгнем, защото не мисля, че ще има много“, добави той. Помолен да каже, кой е любимият му фаст фууд, Тръмп отговори, че обича всички видове.

„Ако е американски, обичам го. Всичко тук е американско“, каза държавният глава. Освен това той заяви, че е купил храната със собствените си пари, защото правителствените средства са блокирани.

<a href="http://”>http://<iframe width=”400″ height=”500″ frameborder=”0″ src=”https://www.bbc.com/news/av/embed/p06y39jy/46873386″></iframe>

ИЗТОЧНИКБлитц
Предишна статияУмуамуа пришълецът отвъд Слънчевата система
Следваща статияАнтоновден е, гоним болестите
Екипа на PlovdivTown
Plovdiv Town излиза на бял свят на 1-ви септември 2017 г. с ясна представа и визионерска концепция. Сайтът съчетава в себе си няколко мисии – да бъде коректна медия, извеждаща на преден план добрите лични примери на всеки отделен индивид; да използва и уважава свободата на словото с цел промяна, без да я превръща в свободия; да вдъхновява с градските и личните истории на творци, бизнесмени, лидери, общественици и граждани на Пловдив, България и Света. И не на последно място – да се бори за каузи, засягащи нашето бъдеще, нашето развитие; да подава ръка на нуждаещите се и да покаже, че силата на писалката е много по-могъща от други инструменти.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.