ЛОКО покори Хеопсовата пирамида в Гиза

Отново Локо излиза на преден план българският манталитет да се драска по стените. Този път жертва стана Хеопсовата пирамида в Гиза.

0
106
ЛОКО покори Хеопсовата пирамида в Гиза
Снимка: Facbook

Локо от Хирошима до Мароко и Хеопсовата пирамида!

Както Ви разказахме в предишни публикации “Локо обиколи света”,Бай Ганьо е жив и надраска мемориала в Хирошима” и “Графити или футболно хулиганство е надрасканият надпис Локо София”, отново надписът блесна. Този път той беше написан на пирамидата в Гиза.

Нормално ли е това? Кога ще спрем да цапаме? Кой е виновен?

Както знаете пирамидата е известна още като Великата или Голямата пирамида в Гиза. Пирамидата на Хеопс е последният запазен архитектурен паметник от Седемте чудеса на света и най-известната пирамида в света.

Да се тагнем на стената на сграда е отминала мода или поне така си мислехме. Когато бях дете много от мой връстници си пишеха имената по сградите в Стария Град. Дълго време се чудех, каква е подбудата да оставиш своето име или това на любимия отбор. Дали е въпрос на его или вандалщина, няма как да знаем.

Истината остава, че България е отново световно известна. За съжаление не с велико постижение или медал, а простотията на надписа Локо. Дълго време съм мислил, че някак си ще успеем да изкореним грозния балкански манталитет да се показваме.

За мое огромно съжаление, може би ще никога селото, няма да ни напусне. В колкото и голям град да живеем или още по-голямото европейско семейство. Селящината да се знае че сме били там си остава балкански манталитет. А да драскаме върху паметниците на културата си остава българският приоритет за показност.

Важното е че съм бил тук и съм се тагнал. Виж свят тук съм бил и съм надраскал името Локо. Вече съм важна част от историята на България. Всичко друго няма значение…

Важното е да запомним, че имената на глупците висят по стените!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.