#НадеждаЗаЖивот за Малкия Станислав

За събитието имаме специални тениски с надпис #НадеждаЗаЖивот, дарени безвъзмездно от наш дарител. С такива тениски ще бъдат облечени всички наши изпълнители, а вие можете да си закупите от нашият базар

0
169
Kapana fest

На корицата: Най-новия графит в кв. “Капана”

Тази вечер е събитието “Заедно за малкия Станислав”, което се провежда в помощ на благотворителната кампания за лечението на невръстния Стаси.

Две са думите, които съпътстват събитието и цялата кампания в подкрепа на Станислав и семейството му. Това са “Надежда” и “Заедно”.

“Надежда” е, може би, най-силната дума в езика. Тя показва онази енергия в човека, способна да прави чудеса, да създава иновации, да поражда революции, да променя света. Тя е онова чувство, което не ти дава мира и ти повтаря: „Ти можеш, ще се справиш, само повярвай и всичко ще бъде наред. Да подариш надежда е най- полезният подарък, който можеш да дедеш на някого.

Заедно – когато сме заедно невъзможното става възможно. От кубратово време българите знаем, че когато сме обединени сме по-силни, че клечката, когато е една лесно може да се счупи, но когато са сноп е трудно.

Като продължители на неговия завет, ние знаем, че заедно можем повече. Доказателство е събитието „Заедно за малкия Станислав”. То стана възможно благодарение на всички, които се обединиха. На участниците, които безвъзмездно се включиха и на желанието на толкова хора да дарят #НадеждаЗаЖивот на Стаси.

Стартира в 19:00 часа с благотворителен базар, на който ще може да похапнете сладко от „Зелената работилница“, или да си купите ръчно изработени бижута от Лиляна Чобанова. Там ще бъдат и представители на AVON, от които може да си вземете козметични продукти или от Brave New Hair, които ще представят продукти за коса. Нашите приятели от Friends Fun Wine също ще присъстват, а те са предоставили 20 кенчета вино с различни вкусове за случая. От „Българска роза за теб“ ще направят своя прощъпулник, като ви представят един прекрасен традиционен комплект.

Освен това по време на събитието ще се забавляваме и с Fotobox България, където хората ще могат да се снимат с рицарите от Кралството на седемте хълма, а снимките ще излизат на момента и ще се продават на символична сума, която ще се пуска в дарителска кутия.

Ще ви очакват нашите автори Николай Пеев, Любел Дяков и Светлина Трифонова, които се включиха с огромно желание в събитието.

От 19:30 часа започва музикалната ни програма с изпълнителите Мирослава Тодорова, Лидия Ганева, Le’Push, Пепа Драгоева и Богдан Ганев, Стефани Илиева, Иван Андонов и DJ Димитър Павлов. А преди те да се развихрят на сцената, събитието ще открият Фолклорен ансамбъл „Тракийска младост“ и Фолклорен танцов състав „Хоп троп”с вокална група „Тракийка“.

За събитието имаме специални тениски с надпис #НадеждаЗаЖивот, дарени безвъзмездно от наш дарител. С такива тениски ще бъдат облечени всички наши изпълнители, а вие можете да си закупите от нашият базар.

Заповядайте, да се обединим и ЗАЕДНО да дарим #НадеждаЗаЖивот на Станислав Чонов

Благотворителна инициатива се бори за живота на Станислав Чонев

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.